michal baner 2021

Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło:
  • Strona:
  • 1

TEMAT:

Zakres 4 na tej stronie. 2026/03/22 09:30 #27564

• lesu
  • lesu Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Otrzymane podziękowania: 1
Korzystalem na tej stronie z wykupionego zakresu 1 i bylem bardzo zadowolony, mysle ze w duzej mierze dzieki tej stronie zdałem zakres 1. Teraz przyszedl czas na kolejny zakres i tym razem wykupilem zakres 4. Niestety ale rozczarowalem sie. Funkcje z tego zakresu sa niezaaktualizowane, pytania stare nie ma praktycznie nic opracowanego, a to co jest to chyba z lat 2016 bo nawet niekatualne akty prawne sa cytowane. Prosba o zaaktualizowanie i chociaz wykonanie przegladania pytan ustnych na wzor tego co jest w zakresie 1.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Zakres 4 na tej stronie. 2026/03/22 11:57 #27566

• divx
  • divx Avatar
  • Wylogowany
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Otrzymane podziękowania: 24
dołączam się, nie ma przykładowego wypełnienia dziennika praktyki. Czy można coś z tym zrobić?

Zakres 4 na tej stronie. 2026/03/22 12:14 #27567

• duperele
  • duperele Avatar
  • Wylogowany
  • New Member
  • New Member
  • Otrzymane podziękowania: 1
Tydzień temu kupiłem zakres 4. Podbijam prośbę do administarcji o aktualizację. Im wiecej aktualnych treści tym więcej osób skusi się na zakup.

Zakres 4 na tej stronie. 2026/03/22 20:35 #27571

• geometra
  • geometra Avatar
  • Wylogowany
  • Administrator
  • Administrator
  • Otrzymane podziękowania: 574
Zakres 4 jest niestety bardzo mało popularny — korzysta z niego zaledwie około 5% wszystkich użytkowników naszego serwisu. Przy cenie 150–200 zł przygotowanie i regularna aktualizacja materiałów do tego zakresu jest po prostu nierealna. Nakład pracy potrzebny do opracowania pełnych i rzetelnych treści, podobnych do tych z zakresu 1, jest bardzo duży i musiałby się wiązać ze znacznym podniesieniem ceny dostępu.
Jeżeli ktoś czuje się niezadowolony z jakości materiałów, prosimy o kontakt e-mail na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Zakres 4 na tej stronie. 2026/03/28 17:03 #27631

• divx
  • divx Avatar
  • Wylogowany
  • Junior Member
  • Junior Member
  • Otrzymane podziękowania: 24
A czy administrator mógłby dodać rubrykę dziennik praktyki z zakresu 4?

Zakres 4 na tej stronie. 2026/03/28 21:17 #27632

• geometra
  • geometra Avatar
  • Wylogowany
  • Administrator
  • Administrator
  • Otrzymane podziękowania: 574
Pracuję nad tym, żeby pozyskać od kogoś aktualny dziennik praktyki dla zakresu 4. Niestety swój dziennik prowadziłem jeszcze według starych przepisów, więc nie mogę się nim podzielić jako aktualnym wzorem. Gdy uda mi się zdobyć właściwy, aktualny przykład, postaram się dodać taką rubrykę na forum

• Strona:
  • 1
Czas generowania strony: 0.046 s.